Pondělí 4.2.
Polévka: Květáková s vejcem 1 3 7 9
Hl. jídla: 1) Kuřecí rošťáci se smaženými hranolkami a domácí 105,-
tatarskou omáčkou 1 3 7 10
2) Linguine s rcenými rajčaty, šunkou, česnekem a bazalkou 105,-
zdobené plátky mozzarelly 1 3 7
Úterý 5.2.
Polévka: Hovězí vývar s játrovou rýží 1 9
Hl. jídla: 1) Ražniči z kuřecích prs, cibule, slaniny a papriky s 105,-
pečenou jasmínovou rýží 1
2) Vepřová kotleta na grilu s nivovou omáčkou, americké 105,-
brambory 1 7
Středa 6.2.
Polévka: Kapustová s uzeným masem a bramborem 1
Hl. jídla: 1)Hovězí roštěnky na žampionech, dušená rýže, ovocný 110,-
kompot 1 10
2) Čočka na kyselo, volské oko, steril. okurek, chléb 1 105,-
3) Kuřecí steak podávaný na dušené zelenině, šťouchaný 115,-
brambor
Čtvrtek 7.2.
Polévka: Drůbeží krém s masem a zeleninou 1 9
Hl. jídla:1) Vepřová kapsa plněná směsí z vajec, kapie, hrášku a 110,-
cibule dušená rýže 1 3
2) Smažený hermelín, vařený brambory, domácí tatarská 105,-
omáčka 1 3 7 10
Pátek 8.2.
Polévka: Fazolová s klobásou 1 7
Hl. jídla: 1) Kuřecí nudličky s hrubozrnnou hořčicí a smetanou, 110,-
opékané bramborové plátky 1 7 10
2) Zeleninový salát s pestem, vejcem a tuňákem, opečený 105,-
toast 1 7
3) Hovězí burger, sýr chedar, rajče,salát, dip, steakové 119,-
hranolky 1 3 7