Vyhledávání


Kontakt

Restaurace U Havrana
Brněnská 642
684 01 Slavkov u Brna

606 496 455

E-mail: cafeuhavrana@seznam.cz

Polední menu 30.9.-4.10.

29.09.2019 19:04

Nabídka poledního menu

U Havrana

30. - 4.10.2019

 

Pondělí   30.9.

Polévka: Hráškový krém s krutony    1,3,7

Hlavní jídla:1) Vepřový steak z kotlety, houbová omáčka, smažené

                         hranolky       1,7                                                                        115,-

                    2) Kuřecí kung - pao, pečená rýže s kurkumou  1,3,5,6                115,-

                                    

Úterý      1.9.
Polévka: Drůbeží vývar s masem a zeleninou 

Hlavní jídla:1) Linguine se smetanovou omáčkou, kuřecí grilované nudličky,

                        sypané parmazánem     1,3,7                                                      115,-

        2) Čevabčiči zdobené cibulkou a hořčicí, šťouchané brambory

             s restovanou anglickou slaninou  1,3,7,10                                115,-

            

Středa    2.10.
Polévka: Hrstková s luštěninou   1,9

Hlavní jídla:1) Kuřecí prsíčko na grilu se smetanovou omáčkou ze zeleného

                         pepře, americké brambory 1,7                                                  115,-

        2) Lívanečky s tvarohem, lesní horké plody, sypané cukrem

            1,3,7                                                                                           110,-

                    3) Vepřový gyros na salátu s řeckými tzaziky a pita chlebem

                         1,3,7                                                                                          120,-

 

Čtvrtek   3.10.
Polévka: Česneková s bramborem a zeleninou   3,9

Hlavní jídla:1) Smažené kuřecí řízečky obalované v cornflakes, mačkané

                         brambory s máslem    1,3,7                                                       115,-

                    2) Segedínský guláš speciál, houskový knedlík 1,3,7                    115,-                       

 

Pátek        4.10.
Polévka: Podkrkonošské kyselo  1,7                                                                 

 Hlavní jídla:1) Pečená krkovice s červeným vínem a kořenovou zeleninou,   

                         šťouchané brambory s cibulkou     1                                         115,-

                     2) Zeleninový salát s kuřecími nugety v domácí marinádě,

                          česnekovo-petrželkový dip, opečený toust  1,3,7,10               115,-

                     3) Steak z vepřové panenky na fresh salátu s pečenou

                          bramborou v alobalu a nivový dip 3,7,10                                120,-