Vyhledávání


Kontakt

Restaurace U Havrana
Brněnská 642
684 01 Slavkov u Brna

606 496 455

E-mail: cafeuhavrana@seznam.cz

Polední menu 30.11. - 4.12.

29.11.2015 21:47

 

                

Pondělí      30.11.

Polévka: Drůbeží krém s masem a zeleninou   1,9

Hlavní jídla:1) Vepřové plátky s kotletky na houbách,vařené brambory  1                    80,-

                    2) Farfalle se smetanovým špenátem a kuřecím masem,                          

                        sypané sýrem 1,3,7                                                                       76,-                                     

 

Úterý         1.12.
Polévka: Italská s rýží   1,9

Hlavní jídla:1) Kuřecí plátek na zelených fazolkách s kukuřicí, dušená rýže  1               80,-

                    2) Domácí sekaná, mačkané brambory s máslem a mlékem , malý

                        rajčatový salát 1,3,7                                                                       76,-

 

Středa        2.12.
Polévka: Květáková      1,7

 Hlavní jídla:1) Hovězí nudličky samuraj(paprika,kečup,worchestr,feferonky),

                         hranolky  1                                                                                   80,-

                     2) Rizoto s vepřového masa se zeleninou sypané sýrem, okurek 

                         1,7                                                                                               76,-

                     3) Špíz z vepřové panenky podávaný na směsí listových salátu,

                         bylinková bageta   1,7                                                                  105,-

                                                     

Čtvrtek     3.12.
Polévka: Hovězí vývar s játrovou rýží  1,9

Hlavní jídla:1) Křenová omáčka s uzeným masem, kynutý knedlík 1, 3,7,                    80,-

                    2) Smažený hermelín,vařené brambory s petrželkou,

                        domácí tatarka  1,3,7,10                                                                76,-                            

                                    

 Pátek         4.12.
Polévka:Kulajda s bramborem                 1,3,7

Hlavní jídla:1) Kuřecí nudličky s hrubozrnou hořčicí a smetanou,opékané

                        bramborové plátky   1,7,10                                                            80,-

                    2) Zeleninový salát s pestem,sypaný sušenou šunkou,toust 1,7,8           76,-

                    3) Steak z hovězí roštěné, přelitý omáčkou demi-glac ,hranolky 1         105,-