Vyhledávání


Kontakt

Restaurace U Havrana
Brněnská 642
684 01 Slavkov u Brna

606 496 455

E-mail: cafeuhavrana@seznam.cz

Polední menu 23.1.-27.1.

22.01.2017 19:29

Pondělí     23.1.      

Polévka: Masový vývar s hráškem a rýží      9

Hlavní jídla:1) Marinovaný kuřecí steak s domácí barbecue omáčkou,

                        americké brambory  1,12                                                        89,-

                    2) Vepřové kostičky se žampiony a paprikou zjemněné

                        smetanou,  těstoviny 1,3,7                                                      89,-

Úterý        24.1.
Polévka: Selská       1

Hlavní jídla:1) Svíčková na smetaně s brusinkovým terčem, kynutý

                         knedlík 1,3,7                                                                         95,-                                                                                          

                     2) Kuřecí nugetky v těstíčku s caesar dressingem, vařený

                         brambor,  míchaný  salátek 1,3,7,12                                        89,-                                                  

Středa      25.1.
Polévka: Zeleninová  1,9

Hlavní jídla:1) Smažený vepřový řízek, bramborový salát s majonézou

                        1,3,7,10                                                                                  95,-

                    2) Steak z vepřové krkovice marinovaný v česneku a rozmarýnu,                     

                        pečené  bramborové plátky, česnekový dip    1,7                          95,-

                                         Moučník  

Čtvrtek    26.1.
Polévka: Zelňačka s klobáskou     1,

Hlavní jídla:1) Kuřecí „Ondraš“ zelný salát    1,3,7                                                 89,-     

                     2) Sekané vepřové biftečky, opečené brambory, domácí tatarka 

                        1,3,7,10                                                                                    89,-

 Pátek         27.1.

 Polévka: Hrachová s krutony        1,3,7

Hlavní jídla:1) Kuřecí plátek na paprice, těstovina/knedlík  1,3,7                              89,-

                    2) Zeleninový salát s olivami a kousky grilované panenky,

                        bylinkový  dip, opečený toust   1,3,7                                              95,-

                    3) Pečený pstruh na másle podávaný na dušené zelenině, vařené

                        brambory  4                                                                                115,-