Vyhledávání


Kontakt

Restaurace U Havrana
Brněnská 642
684 01 Slavkov u Brna

606 496 455

E-mail: cafeuhavrana@seznam.cz

Polední menu 19.3.-23.3.

18.03.2018 21:27

Nabídka poledního menu

U Havrana

19.3. - 23.3.2018

Pondělí     19.3.

Polévka: Hovězí bujón s rozšlehaným vejcem a zeleninou 3,9

Hlavní jídla:1) Pečený kuřecí steak marinovaný v jogurtu s česnekem

                        cibulkou a majonézou, americké brambory  3,7                        105,-

                    2) Vepřová kotletka dušená na kmíně, pečená rýže 1                     95,-                                                                  

 

Úterý         20.3.

Polévka: Brokolicový krém s opraženou houskou 1,3,7

Hlavní jídla: 1) Kuřecí Gordon Bleu, vařené petrželkové brambory, hlávkový

                          salát se slaninou 1,3,12                                                            105,-

                     2) Penne „Arabiata“   ( drcená rajčata, česnek, klobáska,

                          bazalka)  sypané parmazánem  3,7,12                                       95,-

 

Středa        21.3.

Polévka: Zeleninový vývar s nudlemi 1,3,9

Hlavní jídla:1) Pečené papriky s hovězím masem a mozzarellou, šťouchané

                         brambory s bylinkami 1,7                                                          105,-

                    2) Křenová omáčka s uzeným masem, houskový knedlík

                        1,3,7,12                                                                                        95,-

                     3) Pečené nudle „Pad-thai“ s wok zeleninou a kuřecími

                         nudličkami sypané drcenými arašídy 1,5,6                               115,-  

 

Čtvrtek     22.3.

Polévka: Kmínová s vejcem  a zeleninou 1,3,7,9

Hlavní jídla:1) Smažené kuře v cornflake, bramborová kaše, rajčatový salát

                         1,3,7                                                                                           105,-

                     2) Chilli con carne s rozpečenou bagetkou 1,3                              105,-

 

Pátek         23.3.

Polévka: Ruský boršč 1,7

Hlavní jídla:1) Pečená treska na másle, vařené brambory s pažitkou, míchaný

                          salát   4,12                                                                                 105,-

                    2) Vepřová játra s cibulkou, kapii, pórkem, opékané brambory,

                         tatarská omáčka   1,3,7,10,12                                                      95,-                        

                    3) Linguine s pestem ze sušených rajčat, filovaná panenka,

                         hoblinky parmazánu 1,3,7                                                          115,-