Pondělí 19.2.
Polévka: Celerový krém 1,7,9
Hlavní jídla:1) Vepřový steak s hořčico-kaparovou omáčkou, smažené
hranolky 1,7,10 105,-
2) Smažené růžičky květáku, vařené brambory, domácí tatarka
1,3,7,10,12 95,-
Úterý 20.2.
Polévka: Gulášová s bramborem 1,3,7
Hlavní jídla:1) Vepřová směs s cuketou a kapii, americké brambory
provoněné rozmarýnem 1 105,-
2) Těstoviny Linguine „Primavera“ sypané parmazánem 1,3,7 95,-
Středa 21.2.
Polévka: Masový vývar s rýží a hráškem
Hlavní jídla:1) Krkovice „ossobuco“, ( kořenová zelenina, víno, drcená
rajčata, bylinky), šťouchané brambory 1,12 105,-
2) Drůbeží játra na slanině, pečená rýže 1 95,-
3) Medailonky z vepřové panenky s houbovou omáčkou,
smažené krokety 1,7 115,-
Čtvrtek 22.2.
Polévka: Zeleninová 1,7,9
Hlavní jídla:1) Vepřový řízek provoněný česnekem, bramborový salát s
majonézou 1,3,7, 105,-
2) Kuřecí závitky Havran plněné směsí z vajíček, slaniny,
kapie a hořčice, dušená rýže 1,12 95,-
Pátek 23.2.
Polévka: Frankfurtská s klobáskou a bramborem 1
Hlavní jídla:1) Dušený špenát, vepřové výpečky, kynutý a bramborový
knedlík 1,3,7 105,-
2) Zeleninový salát s grilovaným tofu, bylinkový dresink,
toust 1,3,7 95,-
3) Jemně marinovaný kuřecí steak s dušenou zeleninou,
bramborové dukáty 1 115,-