Vyhledávání


Kontakt

Restaurace U Havrana
Brněnská 642
684 01 Slavkov u Brna

606 496 455

E-mail: cafeuhavrana@seznam.cz

Polední menu 19.2.-23.2.

19.02.2018 07:04

Pondělí  19.2.

Polévka: Celerový  krém   1,7,9

Hlavní jídla:1) Vepřový steak s hořčico-kaparovou omáčkou, smažené

                         hranolky 1,7,10                                                                        105,-

                    2) Smažené růžičky květáku, vařené brambory, domácí tatarka

                        1,3,7,10,12                                                                                  95,-

                                                                                                                            

 Úterý     20.2.
Polévka: Gulášová s bramborem               1,3,7

Hlavní jídla:1) Vepřová směs s cuketou a kapii, americké brambory

                         provoněné rozmarýnem 1                                                         105,- 

                    2) Těstoviny Linguine „Primavera“ sypané parmazánem  1,3,7     95,-                                     

                                                                    

Středa   21.2.
Polévka: Masový vývar s rýží a hráškem

Hlavní jídla:1) Krkovice „ossobuco“, ( kořenová zelenina, víno, drcená

                        rajčata, bylinky), šťouchané brambory  1,12                             105,-

                    2) Drůbeží játra na slanině, pečená rýže  1                                    95,-                   

                    3) Medailonky z vepřové panenky s houbovou omáčkou,

                         smažené krokety  1,7                                                                115,-

 

Čtvrtek   22.2.
Polévka: Zeleninová  1,7,9

Hlavní jídla:1) Vepřový  řízek provoněný česnekem, bramborový salát s

                         majonézou 1,3,7,                                                                       105,-

                    2) Kuřecí závitky Havran plněné směsí z vajíček, slaniny,

                        kapie a hořčice, dušená rýže 1,12                                                95,-

                                     

Pátek        23.2.
Polévka: Frankfurtská s klobáskou a bramborem  1

Hlavní jídla:1) Dušený špenát, vepřové výpečky, kynutý a bramborový

                        knedlík   1,3,7                                                                            105,-

                    2) Zeleninový salát s grilovaným tofu, bylinkový dresink,

                        toust  1,3,7                                                                                   95,-

                    3) Jemně marinovaný kuřecí steak s dušenou zeleninou,

                        bramborové dukáty 1                                                                 115,-