Vyhledávání


Kontakt

Restaurace U Havrana
Brněnská 642
684 01 Slavkov u Brna

606 496 455

E-mail: cafeuhavrana@seznam.cz

Polední menu 11.7.-15-7

11.07.2016 11:50

Pondělí     11.7.

Polévka: Kuřecí vývar s masem a zeleninou    9

Hlavní jídla:1) Kuřecí nudličky na kari, pečená rýže  1,7                                      80,-

                     2) Domácí sekaná plněná vajíčkem, šťouchané brambory  1,3,7     80,-

 

Úterý        12.7.

Polévka: Selská    1,7

Hlavní jídla:1) Smažené vepřové medailonky s česnekem , vařené brambory,                                                 

                         domácí tatarka  1,3,7,10,12                                                     80,-

                     2) Špagety „Primavera“ s kuřecím masem  1,3                               80,-

                                    

Středa      13.7.
Polévka: Bramborová   1,9

Hlavní jídla:1) Kuřecí kapsa plněná špenátem a uzeným sýrem, bramborové

                          zlaťáky 1,7                                                                            80,-

                     2) Zeleninový salát s marinovanými kuřecími nugetkami 1,3,10        80,-

                     3) Medailonky z vepřové panenky na grilované zelenině,

                          krokety 1,3                                                                           115,-

 

Čtvrtek     14.7.

Polévka: Hovězí vývar s celestinskými nudlemi     1,3,7,9

Hlavní jídla:1) Vepřová kotleta na grilu, opékané brambory, sýrový dip  1,7               80,-

                     2) Kuřecí plátek na paprice, těstoviny/knedlík        1,3,7                    80,-                  

                                                                                                                                                                                                                            

Pátek         15.7.

Polévka: Podkrkonošské kyselo   1,7                                                                 

Hlavní jídla:1) Vepřová směs „Stroganov“, pečená rýže   1                                       80,-

                     2) Brokolice s bylinkovou omáčkou, kuřecím masem,

                         vařené brambory     1,7                                                               80,-

                     3) Steak  „Duroc“ na listovém salátu, hranolky 1,3                             115,-