Vyhledávání


Kontakt

Restaurace U Havrana
Brněnská 642
684 01 Slavkov u Brna

606 496 455

E-mail: cafeuhavrana@seznam.cz

Polední menu 1.2.-5.2.

31.01.2016 20:27

Pondělí     1.2.      

Polévka: Drůbeží vývar s masem, nudlemi a zeleninou   1,9

Hlavní jídla:1) Vepřová kotleta na grilu, pepřová omáčka, smažené

                         bramborové dukáty  1,7,10                                                       80,-

                    2) Penne s grilovanou zeleninou, pestem a kuřecím masem 1,7,8     80,-

 

Úterý        2.2.
Polévka: Moravská cibulačka   1

Hlavní jídla: 1) Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový

                          terč 1,7,9,10                                                                          80,-                  

                     2) Kantonská rýže (zelenina, kuřecí maso, vejce, žampiony,

                         cibule) 1,3                                                                               80,-

 

Středa      3.2.
Polévka: Frankfurtská s bramborami 1

Hlavní jídla:1) Kuřecí plátek s bylinkovým přelivem, opečené brambory  1,7             80,-

                    2) Masové kuličky, rajčatová omáčka, těstoviny  1,3,7                        80,-               

                    3) Steak z hovězí roštěné s restovanými fazolkami a kukuřicí,       

                        šťouchané brambory 1                                                               105,-

 

Čtvrtek    4.2.
Polévka: Masový vývar s kapáním   1,3,7     

Hlavní jídla:1) Vepřová pečeně na divoko, pečená rýže  1                                        80,-

                    2) Smažené špenátové placičky s uzeným sýrem, vařené brambory,  

                        česnekový dip  1,3,7                                                                    80,-

 

Pátek         5.2.
Polévka: Fazolová s uzeninou  1

Hlavní jídla:1) Kuřecí řízečky, vařené brambory, domácí tatarka  1,3,7,10                  80,-              

                  2) Zeleninový salát s restovanou anglickou slaninou, opečený

                        toust  1                                                                                       80,-            

                  3) Steak „Duroc“ podávaný na listovém salátu, smažené

                        hranolky 1,3                                                                               105,-