Vyhledávání


Kontakt

Restaurace U Havrana
Brněnská 642
684 01 Slavkov u Brna

606 496 455

E-mail: cafeuhavrana@seznam.cz

Polední menu 16.4.-20.4.

16.04.2018 07:08

Pondělí  16.4.

Polévka: Slepičí vývar s masem a nudlemi 1,3,9

Hlavní jídla: 1)Smažený květák s vařenými bramborami s petrželkou,

                        tatarská omáčka  1,3,7,10,12                                                     99,-

                     2) Spaghetti „ Con Pollo“  ( kuřecí nudličky, drcená rajčata,

                         smetana, petrželka), sypané parmazánem zdobené čerstvou

                         bazalkou 1,3,7,12                                                                    105,-                                                                         

 

Úterý     17.4.

Polévka: Kapustová s uzeninou 1

Hlavní jídla:1) Kuřecí kapsa plněná slaninou a nivou, pažitkové šťouchané

                         brambory s máslem 1                                                               105,-                            

                    2) Medailonky z vepřové panenky podávané na kuskusu s

                        grilovanou zeleninou                                                                 110,-

 

Středa    18.4.

Polévka: Hovězí vývar s játrovou rýží a zeleninou 1,3,9                                            

Hlavní jídla:1) Pečená uzená krkovička s bramborovou kaší, s jarní cibulkou

                        okurkový salát  7                                                                       105,-

                     2) Obědový salát se šunkou, vařeným vejcem, sýrem a

                          jogurtovým dresingem, rozpečená bageta 1,3,7                       95,-

                     3) Burger  s kuřecím gyrosem, rajčetem, jalapenos a salátkem,

                          okurkový dip , hranolky 1,3,7,12                                              115,-

 

Čtvrtek    19.4.

Polévka: Celerový krém 1,7,9

Hlavní jídla:1) Kuřecí steak gratinovaný rajčátky, bazalkou a mozzarellou,

                         bylinkové pečené zlaťáky 1,7                                                   105,-

                     2) Hovězí gulášek zdobený cibulkou a kozím rohem s kynutým

                         knedlíkem 1,3,12                                                                       105,-

 

Pátek       20.4.

Polévka: Frankfurtská s párkem 1

Hlavní jídlo: 1) Kuřecí nudličky s cibulkou, žampiony, sušenou šunkou,

                          pórkem a kápií  se smetanovou omáčkou, hranolky/rýže 1,7  105,-

                     2) Tagliatelle s tuňákem, cherry rajčátky, bazalkou a olivovým

                          olejem 1,3,4                                                                                95,-

                     3) Grilovaný vepřový steak s červenou cibulkou a baby

                          kukuřičkami, americké brambory s česnekem 1                      115,-